BUTONI FAST FILM

El concurs

Tan senzill com realitzar un curtmetratge de cinc minuts de duració màxima. La temàtica es decidirà a l’inici del concurs Butoni Fast Film el dia 16 de juliol. A partir d’ací, tu i teu equip tindreu 36 hores per a realitzar el projecte i presentar-lo als organitzadors.

Quan?

El 16 i 17 de juliol. Els curtmetratges es projectaran dins de la programació del festival Butoni Fest. El día 24 de juliol es realitzarè la gala de clausura del Butoni Fest on es procedirà a l’entrega de premis, estatuietes y mencions.

On?

En València. Haureu de portar el vostre propi material, càmera, ordenadors, etc. Nosaltres us oferirem un lloc en el qual estar resguardats, amb accés a internet, on poder treballar en la edició de la vostra pel·lícula i us oferim una llista d’actors per al vostre projecte. el resto debéis ponerlo vosotros. La resta haureu de portar-lo vosaltres. La sede del festival serà Espai Llimera

Quins premis hi ha?

Encara que estem treballant en això, actualment comptem amb:

-Premi al millor curtmetratge valorat en 200€ + un any de tarifa plana a Movibeta.

-Estatueta del premi a millor curtmetratge en valencià + un any de tarifa plana a Movibeta.

-Menció a: Millor director, millor actor, millor actriu, millor guió i menció a “Ingeni i gracia”.

Bases i inscripció

Descargat les bases en pdf ACÍ

Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys de forma individual o en equip. Hi haurà un responsable per grup i es presentarà un projecte per inscripció.

Per a inscribir-se cal omplir el formulari digital que podeu trobar ACÍ. En un termini màxim de 48 hores s’enviarà la confirmació de la inscripció.

Eres menor d’edat? No et preocupes, pots participar igualment. Únicamente hauràs de demanar a un major de edat que formalitze la inscripció per vosaltres com a responsable del grup. Si la persona major de edat no pot acudir a la recepció, haurà d’autoritzar al menor junt amb una fotocòpia del DNI per a retirar les acreditacions.

Soc actor

L’organizació posarà a disposició dels participants una llista d’actors s la web, on els grups podran posar-se en contacte amb ells per a participar conjuntament al festival.

Els actors que desitjen participar hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran ACÍ.

Després de ser escollits, els actors pasaran a formar part del grup i la seua elecció haurà de ser comunicada a l’organització vía e-mail festival@butonifilms.es. L’organizació només facilita el contacte entre actors i grups, les parts hauran d’arribar a un acord del qual l’organització no es responsabilitza.

 

Llista d'Actors

Actors y actrius disponibles per als equips del fast film. Recordeu que l’organització només facilita el contacte entre actors i grups, les parts hauran d’arribar a un acord del qual l’organització no es responsabilitza.

Estela Fuster

Actríz disponible

Martín Ferri

No disponible

Iaissa Morato

Actriz disponibe

Miquel Aparisi

No disponible

David Salvador

Actor Disponible

Mariela Marquisio

Actriz Disponible

Ursula Bordanova

Actriz disponible

Martina Gil Bonet

No Disponible

Isabel Morte

Actriz Disponible

Elena LECUYER

No disponible

¡BUUUUU, NO TENGAS MIEDO DEL BUTONI!

¡No hay ningún truco, solo tratos!
Suscríbete para estar al día de las últimas novedades del Butoni Fest y tener al Butoni contento.

¡No enviamos spam! Lee nuestra política de privacidad para más información.